ETUSIVU
   STADIN KINGIT
       > Historia
       > Valmistajat
       > Kingit Medioissa
       > M.O.H.
   UUTISET
   KESKUSTELU
   VIDEOT
   OTTELUT
   GALLERIA
   VIERASKIRJA
   LINKIT
   ARKISTO

ETUSIVU > UUTISET > Jääpallokauden kausarit ja vierasreissut nyt myynnissä!

 
 
 
JÄÄPALLOKAUDEN KAUSARIT JA VIERASREISSUT NYT MYYNNISSÄ!
 


Bandykauden alku lähestyy kovaa vauhtia. Aiemmin tänä vuonna hienosti onnistunut futiksen koti- ja vieraskausarikampanja laajenee nyt myös IFK:n talvisen ulkolajin jääpallon piiriin.

  

Keväällä tavoitteena oli saada matseihin mukaan mahdollisimman paljon uusia kasvoja ja siinä onnistuttiin kohtalaisen hienosti. Nyt isketään sama haaste uudelleen pöytään jääpallon puolella. Toivottavasti mahdollisimman moni Kingien toimintaan keväällä mukaan lähtenyt jatkaa kuvioissa myös talvella!

Kingien jääpallopaketin sisältämä ohjelma on tänä talvena harvinaisen mehevä, sillä lauantain asema bandyliigan peruspelipäivänä tuntuu vankistuvan vuosi vuodelta. Tosin jatkosarjan osalta otteluohjelma selviää vasta myöhemmin talvella.

  
Kotipelikausari + Kingit-taskumatti
   

Kotikausikortti tarjoaa pääsyn kaikkiin IFK:n kotipeleihin alku- ja jatkosarjassa kaudella 2009-10. Ainakin aikaisempina kausina kausikortti on oikeuttanut pääsyn myös pudotuspeleihin aina mahdollisia finaalipelejä myöten.

  

Futiksen kausarikampanjan tapaan myös nyt kotikausarin sisältävien tilausten kylkiäisenä tulee ainutlaatuinen Kingit -tuote. Tällä kertaa tarjolla on talviulkoiluun mukavasti lämmikettä tuova Stadin Kingit -taskumatti.

  
Vieraspelipaketti
     

Vieraspelit järjestetään alkusarjassa IFK:n kauden kahteen ensimmäiseen otteluun, Poriin lauantaina 14.11. ja Jyväskylään

lauantaina 21.11. Vieraspelipaketti on henkilökohtainen eikä

otteluita voi siirtää tai myydä muille.

  

Bandykauden pakettihinnat kaudella 2009

  

Kotipelikausari + Vieraspelipaketti + Kingit-taskumatti 90 €
Kotipelikausari + Kingit-taskumatti 50 €
Yksittäismatkat vieraspeleihin 25 €/kpl
  

Kausikorttipakettien ja vierasmatkojen tilaaminen

  

Kausaripaketit ja vieraspelimatkat tilataan sähköpostilla osoitteesta posti@stadinkingit.com. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä. Tilaukseen on laitettava selkeästi mitä tilataan sekä vieraspelimatkojen tapauksessa jokaisen mukaan lähtijän etu- ja sukunimi. Vieraspelimatkat on maksettava viimeistään kolme päivää ennen matkaa ja pelkän kotikausarin sisältävät paketit viimeistään 22.11.

  

90 euron paketin voi tarvittaessa maksaa kahdessa erässä, mutta siitä tai muista poikkeavista maksuaikatauluista on sovittava erikseen tilaamisen yhteydessä.
   

  

Vieraspelien aikataulut

  

Lauantai 14.11.
10:15 Lähtö, Töölön Kisahallin pääty
15:00 Narukerä - HIFK, Pori
21:15 Paluu Helsinkiin

  

Lauantai 21.11.
10:30 Lähtö, Töölön Kisahallin pääty
15:00 JPS - HIFK, Jyväskylä
21:00 Paluu Helsinkiin
   

Kausikorttipakettien lunastaminen

  

Kotikausikortin sisältäviä paketteja jaetaan kauden ensimmäisillä vieraspelimatkoilla sekä ennen ensimmäistä kotiottelua kentän välittömässä läheisyydessä. Tarkka paikka ilmoitetaan lähempänä ensimmäistä kotiottelua. Seuraa Kingien sivuja sekä päivityksiä tässä uutisessa.
   

Huomio! Vieraspelimatkat ja -paketit eivät sisällä pääsylippuja otteluihin. Kuvan taskumatti ei välttämättä vastaa lopullista tuotetta.

  


STADIN KINGIT 2009, All Rights Reserved