ETUSIVU
   STADIN KINGIT
       > Historia
       > Valmistajat
       > Kingit Medioissa
       > M.O.H.
   UUTISET
   KESKUSTELU
   VIDEOT
   OTTELUT
   GALLERIA
   VIERASKIRJA
   LINKIT
   ARKISTO

ETUSIVU > UUTISET > Cupia Kotkassa keskiviikkona 11.4.

 
 
 
CUPIA KOTKASSA KESKIVIIKKONA 11.4.
 


Ennakkotiedoista poiketen futiksen Suomen Cup jatkuu IFK:lla vasta pääsiäispyhien jälkeen keskiviikkona 11.4. Futuran Porvoossa viime viikolla 2-5 selättäneet punapaidat kohtaavat seuraavaksi FC KooTeePeen Kotkassa.

Aikataulu

15.30 Lähtö, Töölön Kisahallin pääty
17.30 FC KooTeePee - HIFK
21.30 Paluu Helsinkiin

Matkan hinta on 15 euroa. Jos olit jo ilmoittautunut mukaan maanantaille merkitylle reissulle, käy katsomassa toimintaohjeet sähköpostistasi. Toivomme vastauksia myös niiltä, jotka eivät olekaan tulossa mukaan.

Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen posti@stadinkingit.com. Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi sekä kotipaikkakunta. Ajoissa ilmoittautuminen kannattaa, sillä kahdelle edelliselle Kingien järjestämälle reissulle kaikki halukkaat eivät ole mahtuneet mukaan.

Huomio! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen. Kannattaa myös muistaa, että vieraspelikausikortit eivät ole voimassa Suomen Cupin reissuilla.

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen kautta.

 


STADIN KINGIT 2012, All Rights Reserved