ETUSIVU
   STADIN KINGIT
       > Historia
       > Valmistajat
       > Kingit Medioissa
       > M.O.H.
   UUTISET
   KESKUSTELU
   VIDEOT
   OTTELUT
   GALLERIA
   VIERASKIRJA
   LINKIT
   ARKISTO

ETUSIVU > UUTISET > SJK - HIFK 1-3 (1-1)

 
 
 
SJK - HIFK 1-3 (1-1)
 


45 min + 15 min + 45 min

Ekat 45 min

     

Ottelutapahtuma käynnistyy kaikkien yllätykseksi hyvin haaleissa olosuhteissa. Oletettavasti kaikki, jotka paikalle vaivautuivat odottivat tapahtumalta muutakin kuin vesisadetta ja .elvetin kylmää säätä.

Joukkueet syöksyvät esittelyyn ja siitä kaunein aloittaa suoran prässin, jonka suoritusvarmuus on noin 75 %. Prässillä isketään S-joen haavoittuvimpaan mestaan eli puolustukseen. Ennen peliä dösässä matkalla S-joelle analysoin, että S-joen heikoin lenkki on puolustus ja valmennus. Valmennus ei tee missään olosuhteissa keskinkinkertaisesta materiaalista voittavaa eikä puolustus voittavasta joukkueesta suoritusvarmaa. No, prässi tehosi pakkeihin kuin myyntimiehen puheet naapurin rouvaan. Kummassakin tapauksessa paketti avautui kuin itsestään ja maali oli tosiasia. Dani prässäsi, josta Makkara tälläsi puolivolleyllä pallon verkkoon ja taululle 0-1. Tämän jälkeen prässiä höllennettiin ja välit kasvoivat jonka seurauksena S-joki sai määrätä pelin tempon, joka oli kyllä hirveä. Pallon perässä kun aikansa juoksee, niin se pallo on omassa ennemmin kuin myöhemmin. Valitettavasti taulun näyttäessä 30 minuuttia oli näytöllä jo 1-1. Sinänsä voidaan kysyä montako, Elinho ja Jaja tekivät?? Tauko on paikallaan, mutta missä on mun makkara ja mocca???

15 min


Paljon jää kysyttävää ottelutapahtumasta, mutta kyllä tärkein kysymys on kuitenkin miksi Subben vasemman jalan sukka oli väärinpäin jalassa??

Makkaraa saatiin tilattua HIFK:n presidentin kautta ja hän pahoitteli heti alkuun, että on jauhoslarbaa mut egen zibale eli ei mikään maailman pahin jobi.

Bisseteltassa oli suhteellisen mukava tunnelma ja bisse tuntui olevan suhteellisen edullista, kun sitä aidan ylikin heiteltiin. Kauaa ei kuitenkaan mennyt kun teltan puolelle oli heitettävä muutama tölkki korvaamaan kadotettua annosmäärää. En voi olla ihmettelemättä järjestelykoneiston amatöörimäisyyttä, vai oliko kuitenkin kyse hallitusta tilanteesta? Mene ja tiedä, mut pyyhi muualle kuin ikkunaverhoon.

Bittiruudun hooligaanit ihastelevat vielä vuosia numeron "13" suoritusta, joka on askelmerkkejä myöden kaunein jota olen nähnyt vuosiin. "Tullaanko me sinne"? Tää on kyl niin legedaarinen, et ei .ittu!!! Juntit kyselee, et mä haluun samaa mitä sä olet ottanut! Vastaus on kurantti. Me ollaan HIFK. Se annetaan. Ei sitä voi ottaa. .itun juntti!

Tokat 45 min

Pelaajat syöksyvät kentälle ja otteissa on nähtävissä periksiantavuutta. Valitettavasti meidän materiaali on tällä hetkellä kevyttä ja tämä vastustajan .aatanankone ei suostu hyytymään. Ottelusta tulee fyysinen ja en voi olla olla arvostamatta Makkaran otteita ja varsinkaan sitä kovuutta, jonka hän on ammentanut Bragun Gattusolta. Hetkellisiä viitteitä on nähtävissä, että Makkara nousee sille tasolle jossa hänet ensi kertaa tapasimme eli Ogelin hiekalla vuonna jotain. Joukkue jaksaa pelata ja Duracel-Masa on kyllä niin kauheassa vedossa et oikein hirvittää.

Meidän suurimmat petrauksen aiheet ovat noi .itun putkimiehet tuolla meidän kylppärissä. Olkaa nyt .ittu hiukan hiljempaa. Aiotteko te rakentaa koko wessan uusiksi? Kaksi huutavaa lokkia, jotka panevat toisiaan vuorotellen! Puolustus on vaikeasti lähestyttävissä, mutta helposti ohitettavissa. Suurin osa oman pään maaleista on tullut puhumattomuudesta ja siitä, että jatkuvasti katsellaan ja odotellaan Moilasen ohjeita. Toppareiden edessä oleva keskikentän ankkuri ei toistaiseksi ole tasolla, jolla sen kuuluisi olla. S-joki saa rikkeiden kautta vapareita ja niiden suoritusvarmuus on sitä mitä sen kuulukin olla. Meidän sijoittautumiset ovat kyllä suoraan F-junnuista. Niiden treenaminen on kyllä ehdottoman tärkeää. Kiitos, tack!

Yhteenveto

- Numero "13" legenda
- Makkaran asenne
- Rannikko pelasi OK
- Toppareiden edessä pelaava ankkuri??

- Gyyni
   


STADIN KINGIT 2012, All Rights Reserved