ETUSIVU
   STADIN KINGIT
       > Historia
       > Valmistajat
       > Kingit Medioissa
       > M.O.H.
   UUTISET
   KESKUSTELU
   VIDEOT
   OTTELUT
   GALLERIA
   VIERASKIRJA
   LINKIT
   ARKISTO

ETUSIVU > UUTISET > HIFK - PK-35 0-0 (0-0)

 
 
 
HIFK - PK-35 0-0 (0-0)
 


45 min + 15 min + 45 min

Ekat 45 min

     

Ottelun alku on tarkkaa puolustamista puolin ja toisin. Ilokseni näen, että Sagari Gibuna on pukenut tähtipaidan päälleen ja juoksee ylpeänä kohti Vantaan byyriä. Alusta asti on nähtävissä, että Moilanen tietää ja ymmärtää tavan jolla peleistä raavitaan pongoja. Ei kaunista, ei tylsää, vaan suoraviivaista bruutalia fudista, joka valitettavasti oli turhan hidasta nousujen suhteen. Sinänsä huvittavaa oli, että pälvikalju Raimi oli kentällä niinkin hyvä. Oliko velat maksettu vai onko Vantaan yössä käynyt flaksi? Joka tapauksessa puolikas oli mitäänsanomatonta, mutta Kauneimmalta erittäin tarkkaa pelaamista ja siitä on annettava iso kiitos. Voimme olla ylpeitä, että moraali on kohdallaan niin kentällä kuin katsomossa.

15 min


Ottelutapahtuma alkaa osaltani siitä kun duunivuoro päättyy ja kurvaan läntiselle Bragulle noin vartin myöhässä. Onnekseni vastaani tallustelee ensiksi kaksi konia ja sen jälkeen järjetön kasa hevosen.askaa. Onni ei loppunut tähän, vaan lisäksi vastaan astuu Noelin faija joka oli imaissut lähes mäyrän märkää ja oli hilpeällä ja hyvällä fiiliksellä pygälässä.

Jouduin tässä kohtaa ottamaan spurtin, koska koko päivän olin nauttinut pelkkää döfistä. Spurtin suunnaksi otin makkarateltan ja sieltä .ittu ojenneltiinn styroksiboxista kärsää handuun. Ei .ittu, ajattelin mutta myyjätytön ujo hymy sai ajatukseni luopumaan raivosta ja osasin ainoastaan mainita osanottoni lafkan puolesta. Ajatellaan asiaa sillai, et tunnet asian muttet ole valmis ammattimaiseen käytökseen. Onko tunteella väliä jos et laita itseäsi likoon? Onko ammattimaisella käytöksellä väliä, jos et tunne asiaasi? Jos pääset naulaa, niin naulaatko varmuuden vuoksi kakkoseen? Jos pääset neuloo, niin riittäks pelkkä handu vai tartteeko maun takia olla mukana suu? Oletko keskustellut itsesi kanssa masturboinnin vaaroista? Barbara ei itke, mutta saattaa kiljua. Tämä riippuu siitä, millaisilla lisävarusteilla sen tilaat.

Tokat 45 min

Arvostan asioita, jotka ovat aitoja - myöskin sitä ettei Raimi peittele uimalakkiaan. Hiusten lähdössä on monia hyviä puolia ja yksi suuri ilo on se, että voi tuntea vesisateen päällään. On väitetty, että päännahka on herkempi kosketukselle kuin esinahka! Vantaan puolustus on kova, mutta kyllä Nyman on se joka sitä pitää oikeasti kasassa. Kahvit sain sepalukselle ja glämin hymyn ilman tuntematonta numeroa itselleni. PK-Vantaa pelaa Ykköstä myös kaudella 2012. Ei vakuuta Vantaan peli, vaikka Orava tuli kentälle. Ei vakuuta .aatana. Gibuna oli laiska kuin meitsin aamustondis, mutta pakarat hänellä oli kyllä persikkaiset. Toinen puolikas oli kauttaaltaan "tapa tai tule tapetuksi" -peliä. Me tapeltiin mukana olemisesta ja Vantaa voitosta. Loppujen lopuksi ottelun lopputulos on oikeus ja kohtuus. Muutama pomppu ja kolme pongoo olis jäänyt Bragulle. Olen iloinen pelaajien puolesta ja Kingien puolesta. Tämä perhe pitää yhtä. Olemme yhtä. Kiitos, tack.

Yhteenveto

- Sagari Gibuna
- Krampit
- Halu ja kiima

- Gyyni
   


STADIN KINGIT 2012, All Rights Reserved