ETUSIVU
   STADIN KINGIT
       > Historia
       > Valmistajat
       > Kingit Medioissa
       > M.O.H.
   UUTISET
   KESKUSTELU
   VIDEOT
   OTTELUT
   GALLERIA
   VIERASKIRJA
   LINKIT
   ARKISTO

ETUSIVU > UUTISET > AC Oulu - HIFK 3-1 (2-0)

 
 
 
AC OULU - HIFK 3-1 (2-0)
 


45 min + 15 min + 45 min

Ekat 45 min

     

Sateinen ja kylmä oulu, vihamielinen ja ilkeä raatti. Näillä ajatuksilla lähdin seuraamaan ottelua, joka alkoi valssilla, mutta siitä lisää 15-minuuttisessa.


Peli oli Kauneimmalta taktisesti briljantti, koska vasta iskut olivat myrkkyä aaceille. Näitä vastaiskuja nähtiin alusta alkaen ja aacien puolustussuunnan pelaaminen oli järkyttävintä, mitä olen hetkeen nähnyt. Valitettavasti uimalakki sai vaparin kuudentoista kulmalta ja totutusti hävisimme pääpallon. Flipperin jälkeen Johansson kaivoi pallon meidän byyristä. Tästä ei mennyt kuin hetki kun Gimi syötettiin vitosen viivalle vapaaksi ja vastassa oli ainoastaan byyräri, joka kauhoi ihmeen kaupalla pallon kiinni. Johansson reväytti ilmeisesti reitensä ja tilalle tuli Ranta, joka lähes ensimmäisessä tilanteessaan jonglooräsi pallon ylärimaan ja siitä maaliviivan kautta hallintaansa. Tilanne oli edelleen 1-0 aaceille. Seuraavaksi joudumme purkamaan päätyrajan yli ja uimalakki tepustelee kulmalipulle. Totutusti häviämme ykkösen ja meitä vedetään kakkoseen. Taululle 2-0 ja maccaraa ja moccaa.

15 min


Ottelutapahtumassa oli muutama järkyttävä feelu.

1. Tapahtuman järjestyksenvalvojat eivät osoittaneet paikkaa vieraskannattajille. Mesta oli, mutta se unohdettiin ilmeisesti kertoa.
2. Stewarit alkaa vetää valssia ilman minkäänlaista mahdollisuutta kommunikointiyhteyteen.
3. Makkaran ja mocan tarjoilijat olivat ilmeisesti hieroneet tabascoa nivuusiin. Sen verran olivat stringit tiukalla.

Siinä muutama ja miettikää nyt .erkele et jos joku stewari haluu .ussia sua takaapäin ja roiskia spermat sun lahkeille, niin kuinka kauan sä hymyilet iloisesti? Sodassakin oli jo selvää et jos valloitus lippu on pystyssä niin sen jälkeen soditaan uudestaan reviireistä. Onko liian vaikea keskustella ja sopia eukäteen? Ymmärrän kyl, että teillä on vielä toi poronerottelu geeneissä ja se saa toimimaan vaistojen varassa.


Rovaniemi on teitä edellä .ittu kaikessa. Haistakaa Uleåborgi .ittu.

Tokat 45 min

Toinen puolikas alkoi pirtsakasti ja jaksoin uskoa auringonpaisteeseen. Aurinko alkoi helottaa noin viidenkympin hoodeilla kun kääntövedosta Dani upottaa pallon byyriin ja takaa-ajo on alkanut. Saimme pelin hallintaan, mutta laatu ja itseluottamus loistivat poissaolollaan. Olimme parempia kaikessa muussa kuin maalinteossa ja se lämmitti sydäntäni. Valitettavasti maaleja ei saatu vaikka miten hurrattiin ja useasta avomestasta tämä lusitaani sai glabia ja handuu väliin. Loppua kohden jouduimme luonnollisesti nostamaan asetelmia ja sehän tarkoittaa aina riskiä siitä, että tulee ylivoimahyökkäys. Se nähtiin lopussa kun Gege oli yksin ja nosti yli rannan ja taululle jota ei todellakaan ollut merkittiin 3-1. Parempi joukkue hävisi. Muuten hyvä peli, mutta kolme bongoo jäi aaceille.

Yhteenveto

- Aacit oli huono
- Stewari on ilmeisesti geeniensä uhri
- Gybelit veti tyylillä

- Gyyni
   


STADIN KINGIT 2012, All Rights Reserved