ETUSIVU
   STADIN KINGIT
       > Historia
       > Valmistajat
       > Kingit Medioissa
       > M.O.H.
   UUTISET
   KESKUSTELU
   VIDEOT
   OTTELUT
   GALLERIA
   VIERASKIRJA
   LINKIT
   ARKISTO

ETUSIVU > UUTISET > JIPPO - HIFK 5-2 (2-0)

 
 
 
JIPPO - HIFK 5-2 (2-0)
 


45 min + 15 min + 45 min

Ekat 45 min

     

Kylmä on Siperia ja .aatanan kaukana se myös on. Olen fudismatkailuhistoriassa vihannut kahta kylää yli kaiken. Toinen on Varkaus ja toinen tämä .itun jojensuu mihin on yli-inhimillset pituudet täältä sivistyksen keskeltä. Tälläkin kertaa jojensuusta lähdettiin kolmea bongoa hakemaan, mutta vaikeata se nytkin oli. Pelkäsin ensimmäistä kahtatoista minuuttia ja se selvittiin, mutta sitten se .aatanan Tuco oli liekeissä ja meidän eskimotikut olivat uhohtuneet anuksen tietämille. Ottaakaa nyt .aatana ne eskimotikut .erseetänne, koska siellä on peli, ajattelin. Siinä ajatusten lomassa maalit kaatuivat ja peli oli hetken seis. Maalien kaadosta ei aiheutunut vaaraa kenellekään ja hyvänä herätyksenä se näkyi öföf2:sta myöden. Yksi ajatus öfföfölle2:lle: juoskaa kysymään mutsiltanne sopisiko sille ottaa talkkarilta huuleen? Tämän kaiken jälkeen Kaunein sai ryhtiä peliin, mutta sen kaiken keskellä kaveri duunaa päätyrajaa, keskittää vitoselle Tucon päähän ja laittaa taululle 2-0. On se elämä vaikeata: ylämäet ja siitä puuttuvat alamäet, mutta siitä enemmän viisitoistaisessa.

15 min


Miettikää nyt pienissä päissänne, miltä tuntuu lähteä laskeutumaan Oulusta kohti Joensuuta fillarilla!
Tämän reissun teki tietääkseni 6 Kingiä.

Voin kertoa teille hiukan, miltä tuntuu kun 400 kilometriä hieroo nivusia. Ekat 50 gilsaa menee uskotellessa itselle, ettei tässä mitään. Seuraavat 50 gilsaa menee kertoessa itselle, mitä .ittua mä täällä teen ja loput gilsat ennen viimeistä kymppiä menee ajatuksella, jos mä tästä selviän niin..... ostan uudet kalsarit, hankin lentopallon, alan harrastaamaan uppopalloa ja soitan ensimmäiseksi äidilleni ja kerron kuinka paljon häntä rakastan. Maalin päästyäni en muista ajatuksista .askaakaan.

Nostan hattua näille Kingeille jotka lähtivät Oulusta 01.07.2012 klo 11:00 tsygäilee kohti seuraavaa vieraspelipaikkakuntaa Joensuuta, johon he saapuivat 07.07.2012 juuri ennen pelin alkua. Hienoa ja arvostettavaa suorittamista!

Tokat 45 min

Toka puoliaikaa oli potkittu arviolta kaksi minuuttia ja viisitoista sekuntia, kun laidasta Jippo-peluri keskitti vitosen viivalle ja Mave hiukan avusti lennossa Jippo-vahvistusta. Mavelle avusta punainen ja Jipolle pilkku! Missä .itussa oikeusvaltion periaatteet ovat? Auttaminen on aina auttamista, teki sen millä tavoin hyvänsä! Seuraavan kerran kun katsoin tulostaululle, joka oli siinä .askahuussin vieressä niin siellä luki 3-0. Tämän jälkeen Jippo lopetti pelaamisen ja antoi Kauneimmalle tilaa. Tämän seurauksena kaunein sai sivurajaheiton kuudentoista kulman tuntumasta, joka lensi pomppujen kautta Jipon pelaajan hanskaan joka suojeli .alua. Pallo viedään pilkulle, pallon taakse Jugi ja taululle 3-1. Tätä iloa saatiin nauttia kaksi minuuttia, ennen kuin omissa jo soi tilanne oli 4-1. Tämän jälkeen käsijarru laitettiin päälle ja kumpikin teki yhden byyrin. Haistakaa .ittu.

Yhteenveto

- Puolustuksen puhe
- Latauksen loppuminen
- Halutonta .askaa
- Kingien tsygäily

- Gyyni
   


STADIN KINGIT 2012, All Rights Reserved